azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 15 Dec 2017, 04:34

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: KAD KREDIT
PostPosted: 03 May 2010, 22:50 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
salam semua ...
untuk hong leong essential memang payah sikit suami sy try pun tak dapat... tp alhamdulillah dah rezeki sy dapat.. tu pun sebab sy memang ader cc hong leong mcm tau2 aje sy terpilih untuk up cc hong leong sy jd essential... sy selama ni memang tak pernah nak apply sebab gaji sy bukan banyak sgt rm 17xx ajer memang tak layak untuk essential tuu.... :lol: so mungkin klu gaji kita tak sampai rm 3xxx apply yang biasa dulu pakai 2 tahun baru boleh jd essential... caz cc hong leong biasa sama dengan cimb, rhb, sama ejr... cuma pandangan ajer


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group