azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Nov 2017, 21:59

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 02 May 2010, 18:10 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
yus_fida wrote:
Salam...

Irwana :is no harm la kalo nk ctc tuk sembang2 urusan yg berkenaan, tp nk tanya juga...dulu join bengkel kat mana?..bukan bengkel yg kat Kuantan ka?....kalau yg kat kuantan, saya mmg keep in touch dgn sapa2 yg betul2 bersungguh dgn plan AJIT ini...

Ham_ieza : MMG RAMAI..bukan setakat rupa2 nya sahaja.... ;) hehehhe.Tgk saja pd anjuran bengkel yang dah kali yg ke 10 ni for this coming 24 April, sudah tentu dpt mengagak brp ramai dah yg tau psl plan Model AJIT ni. Tapi bak kata sifu la kita la...dalam seramai mungkin client En AzizCFP ni, yg betul2 kekal melaksanakan program ini dan dapat menikmati hasilnya hanyalah tak kurang drpd 20% je...yg lain2 dah melayang kelaut agaknya.....:(...

TTS (teh tarik session)...???? Saya dan isteri memang suka lepak2 sembang2....kongsi2 perkara yg baik2 ni...alhamdulillah, ada masa luang kita boleh je berkongsi pengalaman....sharing is caring kan?.....:)

********************************************************************************************
Bengkel Bebas Hutang AzizCfp
Tarikh : 24 April 10
Lokasi : Kolej Shahputra, Kuantan, Pahang (kali ke 10)
Yuran : Rm100
Hubungi : Pengarah Bengkel AzizCfp, Yusnazre Yusof ditalian 0199524789 utk maklumat lanjut


Jumpa anda disana...:)



salam en yus,
memang betul saya atnd bengkel di shah putra kuantan...ok gak kalau en yus blh..alhamdullillah sgt2. blh la tunjuk ajar skit & bg tip2 yg berkesan kat geng kuantan. tak gitu...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 02 May 2010, 21:02 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
asrul13 wrote:
Salam semua,

i'm new kat forum nie.. baru jer gi bengkel kat kuantan 24/4/10 and semalam dpt msg dr k.lin untuk 1st appointment ngn en.aziz 7/5/10.. hehe xsabar rasaynyer.. agak2 ada apa2 ker kener prepare or sediakan sebelum jumpe 1st consultation..

tQ..


sure la ada perkara yg kener prepare.. Xkn dtg bwk tuuut je (kt en.aziz). Kang kener halau. sia2 je dtg dr jauh. Prepare perkara2 spt d bwh ni:
1) pay slip terkini,
2) statement terkini kad kredit/ call bank utk dptkn out standing balance terkini (jika berkaitan),..
3) balance full settlement kereta, rumah,..(leh cek ngan bank)
4) statement kwsp terkini, & segala maklumat mengenai financial yg berkaitan HUTANG.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 04 May 2010, 00:16 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
memang banyak cabaran nak menjalankan model AJIT ni. saya yg baru nak mula ni pun terpaksa mengharungi macam2 dugaan turun naik bank batalkan pinjaman asb, pi mintak statement car loan, cancel kan insuran itu ini begitu begini macam2 la korek budget lg pi putrajaya pastu kena rushing balik ke kuantan haduuuuuuuu memang mencabar. tapi dengan niat ikhlas nak mengubah kehidupan keluarga menjadi lebih baik saya kuatkan semangat gak. alhamdulillah last week dapat date appointment untuk 1st appointment dari kak lin syukur... berdebar hati tuhan je tahu mane la tau borang pff sangkut ke. sian pada isteri die pun terpaksa menguruskan hal2 kat bank.... tapi saya kata padanya fokus pada target dan bukan senang nak senang tapi senang nak susah....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 04 May 2010, 08:11 
Offline

Joined: 28 Jul 2009, 20:47
Posts: 34
salam asrul13 dan semua...

tambah skit
1.cukai2 yg belum byr klu ada!
2.nak byr zakat klu ada
3.klu ada nak pakai duit untuk kes2 penting cth nak masuk spital ke,atau apa yg boleh dikira emergency dalam masa terdekat kene bgtau juge kat En.Aziz
4.hutang ngan orang lain yg kdg2 kite terlupa!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 05 May 2010, 20:39 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
farids wrote:
salam asrul13 dan semua...

tambah skit
1.cukai2 yg belum byr klu ada!
2.nak byr zakat klu ada
3.klu ada nak pakai duit untuk kes2 penting cth nak masuk spital ke,atau apa yg boleh dikira emergency dalam masa terdekat kene bgtau juge kat En.Aziz
4.hutang ngan orang lain yg kdg2 kite terlupa!


hah, btul3...! Yg tu pn penting juga. meskipun ada hutang dgn mak/ bapa.. smua kne bg tau en.aziz.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group