azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 27 Sep 2017, 00:19

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 31 Mar 2010, 10:43 
Offline

Joined: 29 Dec 2009, 10:34
Posts: 19
Salam semua,

Nak join the club juga...mcm mana dengan kawan2 yang dah join Model AJIT ni di Negeri Sembilan pula...marilah kita pulak share pengalaman masing2 dalam sesi 'TTS' di N.Sembilan..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 11 Apr 2010, 10:58 
Offline
User avatar

Joined: 24 Sep 2008, 06:25
Posts: 6
Location: PAHANG
salam...

dont worry kawan kawan..
ikut plan pasti selamat..

utk abg yus,
thanks sebab arrangekan bengkel kat kuantan,
saya dah nikmati apa yang dirancangkan.

apa pun TTS tu ok jer...
leh je arrangekan..

nasihat saya,

" SELESAIKAN KEPERLUAN DAHULU, ADA REZEKI LEBIH BARU FIKIRKAN PASAL KEHENDAK "
" IKUT NAFSU KITA MELULU, IKUT HATI KITA MATI "

BUAT ABANG AZIZ N FAMILY,

THANK YOU FOR YOUR ADVICE AND HOPE YOU CAN DO THE BEST TO HELP OTHERS...
ALLAH AKAN MEMBERKATI KITA SEMUA.
INSYA'ALLAH...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 14 Apr 2010, 13:27 
Offline

Joined: 05 Apr 2010, 11:44
Posts: 1
Saya hadiri bengkel encik Azizon the 4 April hari tu di Putrajaya. La ni tengah tunggu 1st appointment dari Encik Aziz.
Puzzle and risau juga ni sebab no reply lagi from Encik Aziz and co. Form PFF dah pun saya submit before due date Tuesday 6 april before 12 mlm. .. Nak tau how long kene tunggu untuk first appointment so that saya boleh block the time.

Terima kasih :roll: :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 14 Apr 2010, 19:58 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Semua,

Kesemua borang PFF yang diterima utk Bengkel sesi 4/4/10 TELAHPUN DIBERI APPOINTMENT DATE. Jika masih ada yg masih belum terima tarikh utk appointment pertama bermakna PFF anda ada masalah. Banyak groundwork yg perlu dibuat terlebih dahulu. Anda perlu bertanya pada kekawan yg telah melaksanakan program ini dan berusaha utk menyelesaikan masalah2 "asas" terlebih dahulu. Kapasiti aziz cfp amatlah terhad, hanya yg "clear" dahulu akan dipanggil utk meneruskan program ini. Jika boleh SEMUA ingin saya tolong tapi apakan daya, ibarat seperti mengira bintang dilangit, ianya tiada kesudahan. Banyakkan bersabar. Bukan senang nak senang tapi senang nak susah.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 15 Apr 2010, 14:35 
Offline

Joined: 19 Mar 2010, 16:44
Posts: 2
Salam utk semua forumer,
sy salah seorang dari bengkel 4/4/10 yg tidak dpt date appointment. ada sesapa dlm forumer ni boleh tlg sy.....kat mana silapnya borang PFF sy....dan mcmana nak settle kanya. sy memang harap sangat nak jumpa en aziz. harap ada yg sudi tlg sy?????????

:cry: razali


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 15 Apr 2010, 23:01 
Offline

Joined: 06 Oct 2009, 13:14
Posts: 37
Kami ni pn bknlah arif sgt utk mmberi pndangn.. Kami dh joint program en.aziz ni sjk bln 10/2009. Now bru nk msuk 2nd app (OD). Byk perkara yg kdg2 kita x sangka akn menjadi penghalang pd mulanya. Penghalang ni lah yg kita perlu atasi supaya tdk mudah cpt putus asa. Kesabaran & kesungguhan perlu tinggi & perlu ingat matlamat utama join dlm program ni...
Masa mula2 submit PFF, en.aziz kata kami dh high commitment. Tp, kami merayu akan buat apa yg terbaik utk dr kami wlwpn kami tahu ia mungkin akn memakan masa yg agak lama utk mncapai matlamat kami. Masa nk apply OD, 2X application kami tlh kna reject dgn RHB, & lastly kami try OD CIMB and diaorang pn stuju bg 90%. Proses apply OD kami sj dh memakan masa berbulan2 start dari mula apply dgn RHB. Smua ini berkat ksabaran kami. Dugaan permulaan tlh kami tempuhi, & byk lg yg bkl akn kami tempuhi.
Mengikut pengalaman yg tlh kami lalui, apa yg bleh kami beritahu disini ialah, mungkin masalah PFF tuan2 adalah disebabkan oleh latarbelakang kewangan yg terlalu kritikal (sukar utk mengadakan tapak/ platform) ataupun bmslh spt CTOS/ CCRIS. Mmmg, masa sesi 1st appoinment en.aziz lg dh ada sebut berkenaan mereka2 yg ada mslh CTOS & CCRIS kna settlekn dulu bg clear bru mudah nk berurusan. Bkn mudah nk bg clear nama yg tlh ada CTOS. Paling kurang kna tggu 1 tahun lbh bru leh clear. Apa2 pn adalah lebih baik p check dlu kt Bank Negara bhgn CCRIS. Kt ctu nti kita akan tahu puncanya.
Bkn senang untuk menjadi senang, tp senang klw nk susah.
_________________________________________________________
Ok. kpd otai2 yg dh lama dlm program aziz sila btulkan apa2 yg slh..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 21 Apr 2010, 16:22 
Offline

Joined: 11 Dec 2008, 20:19
Posts: 18
Location: perak
betol2..g dulu setelkn ngn bank negara..pastu bru cash flow npk +ve

saya nk quote lg sekali ayt power e'aziz kt atas

"Jika boleh SEMUA ingin saya tolong tapi apakan daya, ibarat seperti mengira bintang dilangit, ianya tiada kesudahan. Banyakkan bersabar."

:D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 21 Apr 2010, 16:30 
Offline

Joined: 11 Dec 2008, 20:19
Posts: 18
Location: perak
mslh bg org yg gagal tgh jala adalah sbb diri sndiri.
mostly guna od berlebihan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 26 Apr 2010, 12:11 
Offline

Joined: 09 Mar 2010, 22:17
Posts: 17
UCAPAN TERIMA KASIH.....

Salam semua,

Saya bagi wakil pihak team AzizCFP, ingin mengambil peluang untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta Bengkel Bebas Hutang yang menjayakan program pada 24 April 10 yg lepas di Kuantan. Seramai 166 peserta yang hadir dengan semangat yg berkobar2 semuanya. Difahamkan bilangan kali ini adalah penyertaan yang paling ramai selama bengkel ini di anjurkan.Syabas diucapkan kepada semua kerana berjaya melaungkan masa untuk menghadiri bengkel ilmiah seperti ini.

Diharapkan, segala pengisian bengkel dapat menjadi pemudah cara bagi tuan2 dan puan2 sekalian utk membuat keputusan yg sebetulnya bg merangka plan kewangan dengan sebaiknya. Bagi yang ingin meneruskan plan bersama MODEL AJIT, bersabar menantikan temujanji anda bersama pihak team AzizCFP nanti.

"Jangan berDALIH lagi...tetapi katalah BOLEH"....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 01 May 2010, 11:19 
Offline

Joined: 01 May 2010, 11:09
Posts: 3
Salam semua,

i'm new kat forum nie.. baru jer gi bengkel kat kuantan 24/4/10 and semalam dpt msg dr k.lin untuk 1st appointment ngn en.aziz 7/5/10.. hehe xsabar rasaynyer.. agak2 ada apa2 ker kener prepare or sediakan sebelum jumpe 1st consultation..

tQ..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group