azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Nov 2017, 21:50

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 17 Mar 2010, 15:01 
Offline

Joined: 15 Mar 2010, 14:52
Posts: 26
Ntah. Lain macam jek. Tajuk bengkel pon bebas hutang.. bebas-hutang .com ker?
Are you really assigned by Aziz to conduct this seminar?
Yuran pon lain harge..

En Aziz, any comment?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 17 Mar 2010, 23:06 
Offline

Joined: 14 Nov 2009, 17:18
Posts: 2
slam, saya dah lima bulan dok tunggu, pegi bengkel 4 okt 2009 lepas,pl dan cc dah ada, nak tunggu en aziz panggil saje.....ni....plssss en aziz & kak lin :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 17 Mar 2010, 23:21 
Offline
Site Admin

Joined: 10 Mar 2008, 00:37
Posts: 167
Salam Jet,

Yus is one of my associate. Bengkel di Kuantan adalah satu drpd Bengkel yg saya conduct di luar Putrajaya. So, don't worry, it's a genuine implementor of Model AJIT. Bgaimanapun di Kuantan hanya akan diadakan Bengkel, semua "personal consultation" akan diadakan di ofis saya di Putrajaya. Hope to see u there.

aziz cfp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 18 Mar 2010, 09:13 
Offline

Joined: 09 Mar 2010, 22:17
Posts: 17
Thanks to En Aziz sbb tolong jelaskan lagi....harap2 seme readers berpuas hati yer ;)

_______________________________________________________________________________________________________

Tarikh : 24 April 10
Lokasi : Kolej Shahputra, Kuantan
Yuran : RM100
HUbungi : Pengarah Bengkel Bebas Hutang, Yusnazre Yusof ditalian 0199524789


Jumpa disana!... :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 19 Mar 2010, 02:30 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
yus_fida wrote:
Thanks to En Aziz sbb tolong jelaskan lagi....harap2 seme readers berpuas hati yer ;)

_______________________________________________________________________________________________________

Tarikh : 24 April 10
Lokasi : Kolej Shahputra, Kuantan
Yuran : RM100
HUbungi : Pengarah Bengkel Bebas Hutang, Yusnazre Yusof ditalian 0199524789


Jumpa disana!... :)


salam yus_fida..

mybe sy tak tahu sebelum nie..sorry..hanya tahu en aziz, kak lin n atika jar..
so yus adalah new aprentis en aziz..mybe senang ckit tuk dapatkan opoimnt lepas nie..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 19 Mar 2010, 15:50 
Offline

Joined: 09 Mar 2010, 22:17
Posts: 17
salam bob_malaya,

X per..x kecik hati pun x de yg kenal saya ;) .Lagipun client x dapat kenal saya mcm kenal en ziz, k.lin n cik atika sbb nya spt yg dimaklumkan, saya hanya handle bengkel di Kuantan dan sebagai associate kecil-kecilan shj di sebelah cik atika :). Tapi, mana2 client yg hadiri bengkel di Kuantan sebelum2 ni...pasti kenal dan boleh mesra dgn saya....hehehehe

sedia maklum.
_______________________________________________________________________________________________________

Tarikh : 24 April 10
Lokasi : kolej Shahputra, Kuantan
Yuran : RM100
Hubungi : Pengarah Bengkel Bebas Hutang, Yusnazre Yusof ditalian 0199524789


Jumpa disana :)..!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 23 Mar 2010, 19:00 
Offline

Joined: 19 Jan 2010, 21:58
Posts: 13
salam en yus,
....saya tinggal di kuantan, nk tanya skit la. klu saya call direct en yus utk tny kan beberapa soalan berkaitan..blh layan ke?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 29 Mar 2010, 13:53 
Offline

Joined: 19 Jun 2009, 14:52
Posts: 38
Ramai rupa2nya rakan AJIT di Kuantan ye...

En. Yus, apa lagi, boleh la arrange sessi minum2, sekurang2nya boleh kongsi pengalaman, jawab soalan2, sebagainya.

Rasanya En. Yus boleh bantu menjawab soalan2 yang En. Aziz tak sempat nak reply kot....

Just giving a suggestion...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 30 Mar 2010, 00:25 
Offline

Joined: 09 Mar 2010, 22:17
Posts: 17
Salam...

Irwana :is no harm la kalo nk ctc tuk sembang2 urusan yg berkenaan, tp nk tanya juga...dulu join bengkel kat mana?..bukan bengkel yg kat Kuantan ka?....kalau yg kat kuantan, saya mmg keep in touch dgn sapa2 yg betul2 bersungguh dgn plan AJIT ini...

Ham_ieza : MMG RAMAI..bukan setakat rupa2 nya sahaja.... ;) hehehhe.Tgk saja pd anjuran bengkel yang dah kali yg ke 10 ni for this coming 24 April, sudah tentu dpt mengagak brp ramai dah yg tau psl plan Model AJIT ni. Tapi bak kata sifu la kita la...dalam seramai mungkin client En AzizCFP ni, yg betul2 kekal melaksanakan program ini dan dapat menikmati hasilnya hanyalah tak kurang drpd 20% je...yg lain2 dah melayang kelaut agaknya.....:(...

TTS (teh tarik session)...???? Saya dan isteri memang suka lepak2 sembang2....kongsi2 perkara yg baik2 ni...alhamdulillah, ada masa luang kita boleh je berkongsi pengalaman....sharing is caring kan?.....:)

********************************************************************************************
Bengkel Bebas Hutang AzizCfp
Tarikh : 24 April 10
Lokasi : Kolej Shahputra, Kuantan, Pahang (kali ke 10)
Yuran : Rm100
Hubungi : Pengarah Bengkel AzizCfp, Yusnazre Yusof ditalian 0199524789 utk maklumat lanjut


Jumpa anda disana...:)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 30 Mar 2010, 16:54 
Offline

Joined: 04 Feb 2010, 08:51
Posts: 15
ham_ieza wrote:
Ramai rupa2nya rakan AJIT di Kuantan ye...

En. Yus, apa lagi, boleh la arrange sessi minum2, sekurang2nya boleh kongsi pengalaman, jawab soalan2, sebagainya.

Rasanya En. Yus boleh bantu menjawab soalan2 yang En. Aziz tak sempat nak reply kot....

Just giving a suggestion...



Waaa...rakan AJIT di Kuantan dah plan nak kongsi pengalaman dan arrange minum2...bagus tu boleh kongsi pengelaman

Bagaimana rakan2 AJIT di Johor Bahru...agak2 bolehlah kita arrange minum2 dan bertukar2 pengalaman suka duka sama2...,

Jika ok...berikan pandangan anda untuk pertemuan ini...untuk diarrange tindakan selanjutnya. Terima kasih


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group