azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Nov 2017, 22:00

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 09 Feb 2010, 14:22 
Offline

Joined: 09 Feb 2010, 13:28
Posts: 2
Salam semua..Saya sudah menghadiri bengkel En Aziz di Putrajaya pada 07 Februari 2010...Borang pun sudah submit kat Cik Atika..Macam mana En.Aziz memilih client untuk 1st perjumpaan..Adakah semua org berpeluang..Adakah cerah harapan org yg tiada hutang lain kecuali kereta dan rumah sahaja..Tapi simpanan ASB tiada..Boleh En Aziz or sesiapa jawab...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 10 Feb 2010, 15:19 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
Mat Kilau wrote:
Salam semua..Saya sudah menghadiri bengkel En Aziz di Putrajaya pada 07 Februari 2010...Borang pun sudah submit kat Cik Atika..Macam mana En.Aziz memilih client untuk 1st perjumpaan..Adakah semua org berpeluang..Adakah cerah harapan org yg tiada hutang lain kecuali kereta dan rumah sahaja..Tapi simpanan ASB tiada..Boleh En Aziz or sesiapa jawab...


salam..
mmg cerah klu kita ak ada masalah ccris n ctos,biasanya en aziz kita akan suruh setel kan dulu masalh itu..
rasanya masalah saudara tak berat..tiada saving masa jumpa en aziz adalah perkara biasa kerana saya pun bermula dengan 0 saving...
tunggu sahaja opoimnt dr en aziz


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 11 Feb 2010, 10:25 
Offline

Joined: 27 Jan 2010, 12:26
Posts: 2
macam kata en aziz la, x susah nak jadi susah, x senang nak jadi senang. heheh


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 12 Feb 2010, 20:28 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
tak susahlah....selamat berjaya!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 13 Feb 2010, 22:01 
Offline

Joined: 09 Feb 2010, 13:28
Posts: 2
terima kasih semua...alhamdulillah en aziz telah panggil sya untuk first appointment pd 12 hb..lega rase bila dah dapt jumpa en aziz..cuma nak settlekan semua yg en aziz suruh..insyaallah doakan kejayaan sy semoga jadi mcm saudara2 semua yg sudah berjaya....amin.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 14 Feb 2010, 20:17 
Offline

Joined: 02 Apr 2009, 09:55
Posts: 17
relex lah..pegi dulu, baru tauuuuuuuuuuuuuu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 18 Feb 2010, 09:29 
Offline

Joined: 06 Aug 2009, 23:04
Posts: 38
selamat berjaya mat kilau!! banyak2 bersabar dan ikut plan cantik-cantik....insyaallah berjaya!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 18 Feb 2010, 16:51 
Offline

Joined: 24 Mar 2009, 10:10
Posts: 36
Mat Kilau wrote:
terima kasih semua...alhamdulillah en aziz telah panggil sya untuk first appointment pd 12 hb..lega rase bila dah dapt jumpa en aziz..cuma nak settlekan semua yg en aziz suruh..insyaallah doakan kejayaan sy semoga jadi mcm saudara2 semua yg sudah berjaya....amin.



Salam mat Kilau... ramai antara kami masih belum berjaya sebenarnya. kami masih berusaha untuk mencapai kejayaan yang diimpikan. Untuk makluman anda juga, ramai yang telah gagal walaupun telah menghabiskan kesemua sesi dengan En.Aziz. Punca kegagalan adalah berbeza-beza.

Saya harap rakan-rakan yang telah berjaya, harap luahkanlah komen anda di forum ini. Begitu juga yang gagal supaya dapat berkongsi kegagalan anda untuk menjadi iktibar kepada kami semua.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 21 Feb 2010, 08:28 
Offline

Joined: 14 Jan 2010, 10:06
Posts: 2
molaz wrote:
Mat Kilau wrote:
terima kasih semua...alhamdulillah en aziz telah panggil sya untuk first appointment pd 12 hb..lega rase bila dah dapt jumpa en aziz..cuma nak settlekan semua yg en aziz suruh..insyaallah doakan kejayaan sy semoga jadi mcm saudara2 semua yg sudah berjaya....amin.



Salam mat Kilau... ramai antara kami masih belum berjaya sebenarnya. kami masih berusaha untuk mencapai kejayaan yang diimpikan. Untuk makluman anda juga, ramai yang telah gagal walaupun telah menghabiskan kesemua sesi dengan En.Aziz. Punca kegagalan adalah berbeza-beza.

Saya harap rakan-rakan yang telah berjaya, harap luahkanlah komen anda di forum ini. Begitu juga yang gagal supaya dapat berkongsi kegagalan anda untuk menjadi iktibar kepada kami semua.


salam molaz..
kenapa molaz cakap cam tu? kalau dah ikut betul2 plan en aziz takkan masih x berjaya? ataupun kita sendiri yg buat onar...x ikut plan yg en aziz tetapkan..

kalau dah habis semua sesi dan semua plan kita ikut sejujurnya tp masih x berjaya, mungkin masih belum tiba masanya..sabar..

ayat molaz di atas seperti molaz sendiri mengalami situasi itu...blh share sedikit.. :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Susah ke untuk jadi client En Aziz?
PostPosted: 21 Feb 2010, 17:39 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 21:44
Posts: 136
yusribm wrote:
molaz wrote:
Mat Kilau wrote:
terima kasih semua...alhamdulillah en aziz telah panggil sya untuk first appointment pd 12 hb..lega rase bila dah dapt jumpa en aziz..cuma nak settlekan semua yg en aziz suruh..insyaallah doakan kejayaan sy semoga jadi mcm saudara2 semua yg sudah berjaya....amin.



Salam mat Kilau... ramai antara kami masih belum berjaya sebenarnya. kami masih berusaha untuk mencapai kejayaan yang diimpikan. Untuk makluman anda juga, ramai yang telah gagal walaupun telah menghabiskan kesemua sesi dengan En.Aziz. Punca kegagalan adalah berbeza-beza.

Saya harap rakan-rakan yang telah berjaya, harap luahkanlah komen anda di forum ini. Begitu juga yang gagal supaya dapat berkongsi kegagalan anda untuk menjadi iktibar kepada kami semua.


salam molaz..
kenapa molaz cakap cam tu? kalau dah ikut betul2 plan en aziz takkan masih x berjaya? ataupun kita sendiri yg buat onar...x ikut plan yg en aziz tetapkan..

kalau dah habis semua sesi dan semua plan kita ikut sejujurnya tp masih x berjaya, mungkin masih belum tiba masanya..sabar..

ayat molaz di atas seperti molaz sendiri mengalami situasi itu...blh share sedikit.. :lol:


leh shere kat cnie..maner tahu leh dibincangkan kat cnie..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group