azizcfpx.com

Matlamat Anda Hala Tuju Kita
It is currently 19 Nov 2017, 21:53

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 15 Jun 2010, 14:35 
Offline

Joined: 04 Feb 2010, 08:51
Posts: 15
Usaha tangga kejayaan... :mrgreen:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 16 Jun 2010, 11:28 
Offline

Joined: 01 Mar 2010, 10:40
Posts: 22
salam semua alhamdulillah semua hutang dah habis dan buat saving yang pertama .... tapi pagi ni pergi kerja musibah melanda kereta kesayangan ku yang baru full payment arahan en. aziz .... kena langgar anjing habis depan hancur econ bocor kuat betul anjing tu.... dah nasib sabar ajerlah .... :cry: :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 23 Jun 2010, 16:00 
Offline

Joined: 03 May 2010, 11:27
Posts: 15
salam semua...

biasanya bila kita start boley buat simpanan ya? selepas setel semua hutang? saya ada hutang kereta dan rumah sahaja.... hutang rumah tersangatlah banyak lagi...heheheheheh..

Baru ajek lepas hadiri bengkel. Bengkel yg sangat menarik walau kena taji ajek...hahahah... Borang PFF dah hantar.. Hantam ajek sbb kita sendiri tatau matlamat yg kita hasratkan tuh boley dicapai atau cam mustahil ajek... adakah kami bakal ditembak dengan Cik Aziz kami pon tatau... :roll: tatau lagi bilakah giliran kami...... berdoa ajek semuaga Allah permudahkan segalanya... Amin.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 26 Jul 2010, 22:29 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
alhamdulillah setelah menjalankan program ajit ni hutang pl ngan kete setel one shot je....skang balik skolah naik moto dah tak pk hutang piutang lg dah...pk gambar agong je...hutang yang sepatutnye terpaksa dibayar 5 tahun lagi setel dalam 2 bulan je.,, hidup makin seronok bleh menyimpan 10x ganda dari sebelum menjalankan program ajit...rezeki anak...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 27 Jul 2010, 03:11 
Offline

Joined: 20 Jun 2010, 01:29
Posts: 32
cikgu rockers wrote:
alhamdulillah setelah menjalankan program ajit ni hutang pl ngan kete setel one shot je....skang balik skolah naik moto dah tak pk hutang piutang lg dah...pk gambar agong je...hutang yang sepatutnye terpaksa dibayar 5 tahun lagi setel dalam 2 bulan je.,, hidup makin seronok bleh menyimpan 10x ganda dari sebelum menjalankan program ajit...rezeki anak...


cikgu rockers... jelous saya... x sabar nak mula model ajit ni. cepatlah duit OD masuk. banyak hutang ni..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 27 Jul 2010, 22:19 
Offline

Joined: 04 May 2010, 00:06
Posts: 7
sedara faizul anda juga boleh melakukannya... lagi satu lepas menjalani program ajit ni disiplin diri dalam hal perbelanjaan sangat tinggi..... fokus pada kerja juga semakin meningkat sebab kita dah yakin ngan kewangan kita....juga hari-hari yang berlalu sangat indah sekali.. berbunga2. tibgkatkan motivasi dan prestasi diri.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 04 Jul 2011, 15:55 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
hahahahaha... aku amat amat setuju ngan cikgu rockers...... bila nak pekena teh tarik cikgu rockers... nak pekena kat pandan ke kat bukit rangin??? wakakakakakaka


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 05 Aug 2011, 00:40 
Offline

Joined: 21 Apr 2009, 09:52
Posts: 9
Location: pasir gudang
salam cikgu_eyie
kebetulan ada di kuantan dlm jangkamasa agak lama apa kata klu kita
ngeteh kat coffee street...lepas terawih :D

_________________
"trust ur hope, not ur fear...."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: apa yg terjadi, apa yang bakal terjadi n apa dah jadi?
PostPosted: 13 Aug 2011, 08:25 
Offline

Joined: 21 Oct 2009, 12:21
Posts: 10
Location: kuantan, pahang darul makmur.....
salam tengku7.....
sori la lama x bukak forum ni... baru perasan arr ada msg..... kalu ada lagi kat kuantan... leh arr kita g ngeteh pas terawih..... pm saya katy inbox saya.... aku_eyie@yahoo.com.........


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group